- حضور خودروهای فیات دوکاتو در هفتمین نمایشگاه سفر و اکوتوریسم پایتخت
- تحویل خودروی فیات به خریداران
- آغاز مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی
- تبدیل فیات به جت اسکی
- معرفی گیربکس فیات ۵۰۰
- خودرو فیات مدل ۲۰۲۴ در نمایندگیهای مختلف پارسیان موتور
- معرفی قدرتمندترین خودروی فیات
- رونمایی از فیات پاندا با تصاویر کامپیوتری
- تحویل پیش از موعد فیاتهای ۵۰۰ به خریداران
- اعلام قیمت نهایی فیات ۵۰۰
- تامین قطعات یدکی اصلی فیات توسط پارسیان موتور
- دستاوردی جدید از متخصصان پارسیان موتور؛ بومیسازی آمبولانس هوشمند
- پارسیان موتور موفق به کسب نشان غرفه برتر در ششمین نمایشگاه حمل و نقل شد
- ششمین نمایشگاه حمل و نقل با شعار «ترانزیت محور توسعه ایران» برگزار شد
- حضور متفاوت پارسیان موتور در ششمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته
- اولین نمایندگی فیات با هویت جدید بصری افتتاح شد

دستاوردی جدید از متخصصان پارسیان موتور؛ بومیسازی آمبولانس هوشمند
جدیدترین دستاورد شرکت پارسیان موتور آمبولانسی هوشمند است که درواقع هویت جدید خودروهای فیات متعلق به سال ۲۰۲۲ را به نمایش میگذارد.
به گزارش روابط عمومی صنایع خودروسازی پارسیان موتور؛ جدیدترین محصول شرکت فیات که با نام دوکاتو به بازار عرضه شده است امکان استفاده در کاربریهای مختلفی را دارد، یکی از مهمترین و کاربردیترین آنها استفاده از این ون در حوزه انتقال بیمار و آمبولانس است. تجهیزات این نوع کاربری به دلایل مختلف، از جمله تحریمها، به کشور نمیرسید و این موضوع باعث شده بود کمبود وجود آمبولانسی مدرن و کارآمد در ناوگان حمل و نقل بیمار به وضوح احساس شود.
متخصصان شرکت پارسیان موتور در گامی مهم توانستند این آمبولانس را در کشور بومیسازی کرده و آن را در اختیار بیمارستانها و مراکز بهداشتی قرار دهند. این خودرو مجهز به یک پیشرانه ۲۳۰۰ لیتری توربوشارژ با توان خروجی ۱۳۰ اسب بخار است. یک جعبه دنده ۶ سرعته دستی نیز وظیفه انتقال قدرت از موتور به چرخها را برعهده دارد، البته امکان سفارشگذاری این محصول با گیربکس اتوماتیک ۹ سرعته نیز وجود دارد. موتور و گیربکس این آمبولانس همگی از محصولات فیات و ساختهشده توسط خود کمپانی فیات هستند که در کارخانه بزرگ FPT مهندسی و تولید میشوند.
میزان مصرف بهینه سوخت این آمبولانس به میزان ۶.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر بهصورت ترکیبی است و موتور آن استانداردهای یورو ۶ و یورو ۶ پلاس را پاس میکند. طراحی فضای بیرونی این خودرو به جلو پنجره جدید فیات مجهز شده است و لوگوتایپ جدید فیات در میانه آن خودنمایی میکند.

از جمله تجهیزاتی که برای این خودرو در نظر گرفته شده است باید به فرمان جدید چرمی دیکات، سیستم مولتی مدیای جدید با مانیتور بزرگتر، داشبورد بهبود یافته، آینه وسط پیشرفته و مجهز به دوربین دید عقب و… اشاره کرد که همگی از جمله تغییرات فیات برای نسل جدید دوکاتو است.
ابعاد این خودرو با مدل L2H2 که به آن ون سایز متوسط گفته میشود، برابر با ۵۴۱ سانتیمتر طول، ۲۰۵ سانتیمتر عرض و ۲۵۲ سانتیمتر ارتفاع از سطح زمین است. این سایز در قسمت کابین عقب، حجم مفید داخلی برابر با ۱۵ مترمکعب را فراهم کرده است که برای تجهیز یک آمبولانس تیپ B گزینهای ایدهآل محسوب میشود.
گفتنی است فیات دوکاتو، ون سایز بزرگتری با سقف بلندتر هم تولید میکند که تنها ون موجود در کشور است که قابلیت اجرا و تجهیز آمبولانس تیپ C را دارد. ون فیات دوکاتو مدل H3 با ارائه حجم مفید فضای داخلی کابین به میزان ۱۷ مترمکعب و همچنین ارتفاع داخلی ۲۱۷ سانتیمتر از کف تا سقف کابین عقب، یک گزینهی بیرقیب و انحصاری در بازار ونهای موجود در ایران است که علاوهبر امکان تجهیز آمبولانس تیپ C، امکان کاربریسازی بهصورت کلینیک و مطب سیار پزشکی، سی تی اسکن سیار، ام آر آی سیار، دندانپزشکی سیار، لابراتوار و آزمایشگاه خون سیار، رادیولوژی سیار، اتاق عمل جراحی سیار و هرگونه کاربرد پزشکی سیار دیگر را فراهم میکند.

اما ویژگیهای منحصربهفرد آمبولانس پارسیان موتور به همینجا محدود نمیشود، آمبولانس هوشمند پارسیان موتور برپایه پلتفرم فیات دوکاتو با طراحی جدید ۲۰۲۲ و مطابق با استاندارد و الزامات آمبولانسهای تیپ B طراحی و تولید شده است. فضای داخلی کانورژن خاصیت ضدمیکروبی (آنتیباکتریال) داشته و کاملا ایزوله شده است.
در مرحله طراحی و پیشتولید این آمبولانس، خودروهای موفق جهانی در این کلاس مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و بنچمارک شدهاند. طرح داخلی این کانورژن با تلفیق برترین ایدهها و مدلهای موجود در سطح دنیا توسط تیم متخصصان پارسیان موتور طراحی شده و سپس به مرحله ساخت و تولید رسیده است.
تمامی ادوات و تجهیزات پزشکی و ضروری داخل آمبولانس که مطابق با استاندارهای تیپ B میبایست در خودرو قرار گیرند، از معتبرترین برندهای اروپایی تهیه و تجهیز شده است اما در این مسیر از توان و کمک شرکتهای موفق دانشبنیان ایرانی که محصولاتی معتبر را ارائه میدهند نیز بهره گرفته شده است.

علاوهبر تخت بیمار یا برانکارد متحرک، یک صندلی پزشک یا پرستار و دو صندلی همراه بیمار نیز در فضای کابین تعبیه شده است و باتوجه به متحرک بودن برانکارد، امکان حضور دو پزشک در دو سمت بیمار و اجرای عملیات احیای قلبی و تنفسی حتی در حرکت نیز ممکن شده است. در قسمت مدیریت فضای داخلی و تجهیزات برقی و نورپردازی هم این محصول امکانات منحصربهفردی دارد.
پنل دیجیتال و هوشمند داخل کابین هم از طریق صفحه لمسی و هم از طریق ریموت کنترل امکان تغییر و مدیریت نورپردازی به شیوههای گوناگون را فراهم میکند. نورهای سقفی در چند حالت مختلف قابل برنامهریزی بوده و به طیف نور آبی نیز مجهز شده است تا در مواقع لزوم بتوان فضای آرامشبخشی برای بیمار فراهم ساخت. یک پنجره مخصوص هم فضای داخل کابین عقب با فضای کابین راننده را به همدیگر مرتبط کرده است. خروجیهای برق۱۲ ولت، ۲۴ ولت و ۲۲۰ ولت، مخفیسازی کپسولهای اکسیژن در بدنه خودرو و تامین امنیت آن نیز از دیگر ویژگیهای این آمبولانس هوشمند است.